Nätverkstekniker inom säkerhet

Tillbaka till karriärsidan  

Vill du jobba med nätverk och säkerhet i framkant i ett ledande bolag inom IT-säkerhet? Är du vass på att analysera och utreda olika typer av säkerhetshändelser? Läs då vidare!

Om företaget

Netsecure Sweden AB är experter inom teknologi för IT och informationssäkerhet och konsulter inom affärsutveckling kopplat till digitalisering. Inom området ”Experter inom IT & Informationssäkerhet” så analyserar, utvecklar och bygger vi säkra IT-miljöer samt övervakar våra kunders system så att de kan fokusera på det de är bäst på. Vi inkluderar även IT-juridik och expertkompetens inom hur man säkrast hanterar information av olika säkerhetsklasser i sin verksamhet. Inom området ”Affärsutveckling inom digitalisering” så ser vi IT & Informationssäkerhet som en möjliggörare för att utveckla våra kunders affär så att de kan ta vara på de möjligheter ny teknologi erbjuder. Digitalisering innebär nästan alltid en ökad riskexponeringen, vilket kräver en säkrare IT-miljö som i sin tur möjliggör nya affärsmodeller och intäktsströmmar. Förutom att vi har en mycket kompetent personal så samarbetar vi med världsledande leverantörer som täcker ett brett spektrum inom IT och informationssäkerhet. Vi kan bidra med vår expertkunskap vid komplexa projekt lika väl som vid enklare inköp.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker kommer du att arbeta med blandade uppgifter, så som planering och design av olika nätverks- och säkerhetslösningar till installation, konfiguration och felsökning i kunders IT-miljöer. I vissa fall kommer du även att leda projektgrupper och ta ett helhetsansvar för leveransen ut till kund. Du kommer arbeta i varierade uppdragslängder, allt från att hantera kunder miljöer till större nätverksprojekt. Du rapporterar direkt mot kund, som finns inom flertalet olika sektorer så som utbildnings, energi, distributions- och samhällssektorn.

Vem du är

  • Arbetat några år med nätverk och kommunikation
  • Arbetat med switching, routing, brandväggar och trådlösa nätverk
  • Det är meriterande med kunskap och certifieringar inom nätverk- och nätverkssäkerhetsprodukter från Cisco, Meraki, Fortinet och HPE Aruba.
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Vidare tror vi att du kan arbeta både självständigt såväl som i grupp och att du har en analytisk förmåga.

Arbeta på Netsecure

Här kommer du ha stora utvecklingsmöjligheter och får chansen att själv påverka ditt arbete. Du kommer att ingå i en platt organisation och du får arbeta med både större och mindre kunder. Du kommer att sitta i spännande miljöer och jobba med uppdrag med frihet under ansvar och ha specialister till kollegor. Vidare finns möjlighet till flexibla arbetstider.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Kista

Denna hemsida lagrar cookies för att få statistik över användningen av vår hemsida och för att anpassa din användarupplevelse. Vi och våra partners behandlar data för att utveckla och förbättra produkter, grundläggande annonser, annonsmätning, personanpassad annonsprofil, visning, person anpassat innehåll, innehållsmätning, målgruppsinsikter, exakta uppgifter om geografisk positionering och identifiering via skanning av enheten. Cookies kan också användas i samband med marknadsföring av våra tjänster. Läs mer.

Acceptera

Hantera