Välkommen till Netsecure, IT-säkerhetsspecialisen som älskar att ligga i framkant och vara bäst i klassen. Här får du utmana och använda din kompetens i uppdrag på några av Sveriges starkaste varumärken och utvecklas med kollegor i världsklass. Vår kund tror på teamarbete där de tillsammans stöttar varandra till stordåd. Netsecure vill ge dig de bästa förutsättningarna för att du skall känna trivsel, inspiration och för din personliga utveckling.

Vill du jobba med nätverk och säkerhet i framkant i ett ledande bolag inom IT-säkerhet? Har du erfarenhet av att arbeta som konsult och att rådgiva kunder i deras IT-miljöer? Läs då vidare!

Om rollen

I rollen som IT-säkerhetskonsult kommer dina arbetsområden att bestå av samtliga delar inom cybersäkerhet såsom att införa säkerhetsåtgärder och lösningar i kunders IT-miljöer, samt delta i och driva projekt som till exempel Health Checks, införandeprojekt och uppgraderingar. Vidare kommer du att genomföra tekniska utvärderingar baserat på best practice och vara rådgivande mot kund, men också arbeta med säkerhetsarkitektur, design, distribution, teknisk leverans, felsökning och åtgärd. Administrativa arbetsuppgifter kring rapporter, projekt- och standarddokumentation förekommer också.

Du kommer att kunna se fram emot att

 • Arbeta med spännande och utmanande uppdrag
 • Arbeta med kompetenta och erfarna kollegor
 • Arbeta på ett välmående bolag

Vi söker dig som

Har en bakgrund inom nätverk och säkerhet och arbetat i en liknande roll. Du har haft en rådgivande roll mot kunder sedan tidigare, till exempel från en konsultroll. Som person är du social och har en rådgivande och professionell framtoning.

Ansvarsområden

 • Införa säkerhetsåtgärder och lösningar i kunders IT-miljöer
 • Genomföra tekniska utvärderingar samt arbeta med säkerhetsarkitektur, design, distribution, teknisk leverans, felsökning och åtgärder
 • Delta i och driva projekt och uppgraderingar
 • Administration av arbetsuppgifter, rapporter, projekt- och standarddokument

Kvalifikationer

 • Kunskap v Microsofts säkerhetsprodukter så som DLP, Endpoint Protection, ATP, AIP, MIP,
 • Security Center, Azure Sentinel.
 • Erfarenhet av en rådgivande yrkesroll inom området.
 • Det är meriterande om du har gjort auditar av Azureinstallationer enligt branschstandard.

Din ansökan

Om du uppfyller våra förväntningar och om du tycker Netsecure och tjänsten är intressant så rekommenderar vi dig att skicka din ansökan idag via denna annons så tar vi det därifrån!

Kontakta ansvarig Talent Acquisition Manager Sofia Lundgren, sofia.lundgren@acely.se

Om Netsecure

Netsecure Sweden AB är experter inom teknologi för IT och informationssäkerhet och konsulter inom affärsutveckling kopplat till digitalisering.

Inom området ”Experter inom IT & Informationssäkerhet” så analyserar, utvecklar och bygger vi säkra IT-miljöer samt övervakar våra kunders system så att de kan fokusera på det de är bäst på. Netsecure inkluderar även IT-juridik och expertkompetens inom hur man säkrast hanterar information av olika säkerhetsklasser i sin verksamhet.

Inom området ”Affärsutveckling inom digitalisering” så ser de IT & Informationssäkerhet som en möjliggörare för att utveckla deras kunders affär så att de kan ta vara på de möjligheter ny teknologi erbjuder. Digitalisering innebär nästan alltid en ökad riskexponeringen, vilket kräver en säkrare IT-miljö som i sin tur möjliggör nya affärsmodeller och intäktsströmmar.

Förutom att Netsecure har en mycket kompetent personal så samarbetar de med världsledande leverantörer som täcker ett brett spektrum inom IT och informationssäkerhet. Netsecure kan bidra med deras expertkunskap vid komplexa projekt lika väl som vid enklare inköp.

Netsecure har kontor i Kista (huvudkontor) och Västerås.

Denna hemsida lagrar cookies för att få statistik över användningen av vår hemsida och för att anpassa din användarupplevelse. Vi och våra partners behandlar data för att utveckla och förbättra produkter, grundläggande annonser, annonsmätning, personanpassad annonsprofil, visning, person anpassat innehåll, innehållsmätning, målgruppsinsikter, exakta uppgifter om geografisk positionering och identifiering via skanning av enheten. Cookies kan också användas i samband med marknadsföring av våra tjänster. Läs mer.

Acceptera

Hantera