Emergency Incident Response

Minska svarstiden. Minimera påverkan.

Upplever ni en pågående incident?

Om ni upplever en pågående cybersäkerhetsincident finns vårt Cyber Incident Response Team (CIRT) tillgängligt för att hjälpa er, 24/7.

Som en renodlad cybersäkerhetsspecialist kan våra dedikerade team snabbt bedöma alla komplexa situationer och erbjuda vår expertis för att effektivt åtgärda och säkerställa att ni snabbt återhämtar er.

Vi förstår att varje minut räknas. Ni kan ringa, mejla eller fylla i vårt kontaktformulär. En medlem i vårt team kommer att kontakta dig så snart din förfrågan har tagit emot för att diskutera detaljerna ytterligare.

Telefonnummer

Visa nummer

Kontakta vårt Cyber Incident Response Team (CIRT) brådskande

Denna hemsida lagrar cookies för att få statistik över användningen av vår hemsida och för att anpassa din användarupplevelse. Vi och våra partners behandlar data för att utveckla och förbättra produkter, grundläggande annonser, annonsmätning, personanpassad annonsprofil, visning, person anpassat innehåll, innehållsmätning, målgruppsinsikter, exakta uppgifter om geografisk positionering och identifiering via skanning av enheten. Cookies kan också användas i samband med marknadsföring av våra tjänster. Läs mer.

Acceptera

Hantera