OM NETSECURE

Netsecure är ett svenskt bolag specialiserat på IT- säkerhet och informationssäkerhet som förebygger säkerhetsrisker och skyddar er affärsverksamhet genom att kombinera expertkunskap, erfarenhet och engagemang ihop med produkter från ledande leverantörer inom IT-säkerhet.

Innehar F-Skattsedel, org nr 556908-8320, 
VAT SE556908832001

VÅRT KONTOR

Netsecure Sweden AB

Finlandsgatan 40, 4tr

164 74 Kista

+46 (0)8 - 514 832 00

info@netsecure.se

www.netsecure.se

Integritetspolicy

  • Gray Edin Ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
 

Våra leverantörer

Netsecures grundare kommer närmast ifrån Fortinet Sverige, och har sedan 2005 arbetat med både tekniken och de lösningar som Fortinet erbjuder. Vi har genomfört installationer hos små och stora företag som täcker stora delar av produktutbudet. FortiGate brandväggar (NGFW)  är den primära produkten, men under senare år har vi levererat Fortinet-lösningar inom DDoS-skydd, säkra trådlösa nätverk, logghantering (SIEM), AntiSpam (FortiMail) och två-faktorsautenticering.

För att upptäcka informationsläckage, policybrytande beteende och få ett mer djupgående säkerhetsverktyg använder vi oss av Jazz Networks som leverantör och samarbetspartner. Deras unika maskininlärning av användarbeteenden med möjligheter till deep visibility av informationsflöden i och utanför en organisation ger ett stort mervärde för vårt huvudfokus, säkerheten. Jazz Networks arbetar för att skydda det som är viktigt, både er organisations information och era anställda.

Med hjälp av Barracudas produkter och tjänsteutbud så kan vi se till att våra kunder har rätt nivå av säkerhet på såväl molntjänster som traditionell IT - utrustning. Genom samarbetet mellan Barracuda och Netsecure så kan vi erbjuda exempelvis cloud-to-cloud backup, spear phising - skydd (baserat på maskininlärning) eller simulering av spam och därmed utbildning av personal.