Välkommen till Netsecure

För IT-säkerhetens skull

 

Våra tjänsterKontakta oss

Om oss

Vi förebygger säkerhetsrisker och skyddar er affärsverksamhet genom att kombinera expertkunskap och erfarenhet ihop med produkter från ledande leverantörer inom IT-säkerhet och Informationssäkerhet.

Netsecure är ett IT-säkerhetsbolag som ägs av personalen och har sitt huvudkontor i Kista, strax norr om Stockholm.

Netsecure grundades av Jan Lindblom som en starkt fokuserad satsning på IT- och informationssäkerhet med syfte att ta erfarenhet och kompetens till nästa nivå och bli Sveriges ledande IT-säkerhetsspecialist.

IT-säkerhetsfrågorna blir allt mera komplexa och kunderna efterfrågar en leverantör som Netsecure som kan ta helhetsansvaret för IT- och Informationssäkerheten. Våra medarbetare och deras kompetens, erfarenhet och engagemang är vår främsta styrka. Målet är att fortsätta att knyta till oss Sveriges främsta IT-säkerhetsexperter och samarbeta med ledande leverantörer inom IT-säkerhetsprodukter för att skapa en komplett leverans av tjänster och lösningar.

Rätt hanterad IT-säkerhet skapar trygghet för både kunder och anställda. Vi genomför uppdrag i Sverige och i Norden. Våra kunder är några av de mest intressanta bolagen och organisationerna i Sverige. Ett samarbete med oss bygger på långsiktighet - vi vill arbeta nära tillsammans med våra kunder och fungera som en strategisk och utmanande partner under lång tid framöver.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa just er med en bättre IT-säkerhet!

Netsecure – För IT-säkerhetens skull

Vad vi kan erbjuda för ert företag:

  • Netsecure kan frigöra er från arbetsmoment, kostnader, överlappande lösningar och möjliggöra nya enklare arbetssätt genom metoder som vi använder och de lösningar vi levererar.
  • Våra anställda på Netsecure är högt certifierade, kompetenta och erfarna på de metoder vi använder och detsamma gäller de produkter och lösningar vi  erbjuder.
  • Vi samarbetar med ett noggrant urval av leverantörer för att verkligen kunna leva upp till att vara specialister och att de verkligen minskar komplexiteten.
  • Vi vet att minskad komplexitet leder till högre IT-säkerhet.

Baserat på vår erfarenhet, kunskap, metoder och lösningar kan vi hjälpa våra kunder att:

Minska komplexiteten och samtidigt öka säkerheten

Reducera kostnaderna

Förenkla driften