Om oss

Vi minskar komplexiteten inom cybersäkerhet för företag och organisationer samt höjer säkerhetsnivån

Vi är experter inom cybersäkerhet där vi har ett heltäckande erbjudande som skyddar våra kunder från en mängd olika cyberattacker och oönskat läckage av data. Vi jobbar med informationssäkerhet, IT-säkerhet samt extern IT-säkerhet (dvs det som händer på plattformar vi själva inte har kontrollen över).

Kärnan i vår verksamhet är vår CDC (Cyber Defense Center) vilket består av Netsecure SOC™ och Netsecure CIRT™ samt vårt Red Team och vårt Blue Team. Förutom delarna i Netsecure CDC™ har vi en konsultverksamhet med experter inom olika delar av cybersäkerhet samt att vi tillhandahåller säkerhetslösningar från världsledande leverantörer på vilkas lösningar vi är experter.

Våra kunder återfinns i alla branscher då cyberhoten i stort sett ser lika ut oavsett bransch. Vi har både företag och offentlig verksamhet som kund inklusive civila skyddsobjekt. Gemensamt hos våra kunder är att de kräver en hög säkerhetsnivå utan att det får hämma verksamheten.

Vi är i första hand verksamma i Sverige och övriga Norden men har kunder som har större delen av sin verksamhet utanför Norden samt kunder som har sitt säte utanför Norden.

Omvärlden och dess hot förändras snabbt och ofta, därför är det viktigt att ni som har höga krav på kvaliteten avseende cybersäkerhet jobbar med en partner som till 100% är fokuserade på just det.

När det smäller är det kritiskt att få snabb hjälp av experter som vet vad som måste göras, välkommen till Netsecure - the cybersecurity company!

Vår filosofi avseende produktleverantörer

Vi har aktivt valt ut de leverantörer som vi jobbar med och på vars teknologi vi är experter. Gemensamt bland de vi valt att jobba med är att de är världsledande inom sitt område samt att de bidrar till att branschen utvecklas. Om vi skall kunna ligga i framkant så måste våra produktparters också ligga där.

Vi jobbar nära våra partners egna experter och som exempel kan nämnas att vi tillhör en exklusiv del av Fortinets partners som åtnjuter deras högsta återförsäljarstatus. Det gör vi på grund av hög kompetens på deras teknologi samt en historik av framgångsrikt genomförda projekt inom deras koncept Fortinet Security Fabric.

Denna hemsida lagrar cookies för att få statistik över användningen av vår hemsida och för att anpassa din användarupplevelse. Vi och våra partners behandlar data för att utveckla och förbättra produkter, grundläggande annonser, annonsmätning, personanpassad annonsprofil, visning, person anpassat innehåll, innehållsmätning, målgruppsinsikter, exakta uppgifter om geografisk positionering och identifiering via skanning av enheten. Cookies kan också användas i samband med marknadsföring av våra tjänster. Läs mer.

Acceptera

Hantera