Karriär

Netsecure växer kontinuerligt och vi har så gjort sedan starten 2015. Kanske du är en av våra framtida medarbetare? På denna sida finner du aktiva positioner samt möjligheten att spontanansöka.

Välkommen till Netsecure, specialisten inom cybersäkerhet som älskar att ligga i framkant och vara bäst i klassen. Här får du utmana och använda din kompetens i uppdrag på några av Sveriges starkaste varumärken och utvecklas med kollegor i världsklass. Vi tror på teamarbete där vi tillsammans stöttar varandra till stordåd. Netsecure vill ge dig de bästa förutsättningarna för att du skall känna trivsel, inspiration och för din personliga utveckling.

Mer om Netsecure

Vi är experter inom cybersäkerhet där vi har ett heltäckande erbjudande som skyddar våra kunder från en mängd olika cyberattacker och oönskat läckage av data. Vi jobbar med informationssäkerhet, IT-säkerhet samt extern IT-säkerhet (dvs det som händer på plattformar vi själva inte har kontrollen över).

Kärnan i vår verksamhet är vår CDC (Cyber Defense Center) vilket består av Netsecure SOC™och Netsecure CIRT™samt vårt Red Team och vårt Blue Team. Förutom delarna i Netsecure CDC™ har vi en konsultverksamhet med experter inom olika delar av cybersäkerhet samt att vi tillhandahåller säkerhetslösningar från världsledande leverantörer på vilkas lösningar vi är experter.

Våra kunder återfinns i alla branscher då cyberhoten i stort sett ser lika ut oavsett bransch. Vi har både företag och offentlig verksamhet som kund inklusive civila skyddsobjekt. Gemensamt hos våra kunder är att de kräver en hög säkerhetsnivå utan att det får hämma verksamheten.

Vi är i första hand verksamma i Sverige och övriga Norden men har kunder som har större delen av sin verksamhet utanför Norden samt kunder som har sitt säte utanför Norden.

Omvärlden och dess hot förändras snabbt och ofta, därför är det viktigt att ni som har höga krav på kvaliteten avseende cybersäkerhet jobbar med en partner som till 100% är fokuserade på just det.

När det smäller är det kritiskt att få snabb hjälp av experter som vet vad som måste göras, välkommen till Netsecure - the cybersecurity company!

Denna hemsida lagrar cookies för att få statistik över användningen av vår hemsida och för att anpassa din användarupplevelse. Vi och våra partners behandlar data för att utveckla och förbättra produkter, grundläggande annonser, annonsmätning, personanpassad annonsprofil, visning, person anpassat innehåll, innehållsmätning, målgruppsinsikter, exakta uppgifter om geografisk positionering och identifiering via skanning av enheten. Cookies kan också användas i samband med marknadsföring av våra tjänster. Läs mer.

Acceptera

Hantera