Netsecure CDC™

Netsecure CDC™

Netsecure CDC™ är hjärtat av Netsecure och det vi gör. CDC, Cyber Defense Center, är där vi samlar flera av våra team för att erbjuda våra kunder den bästa cybersäkerheten på marknaden.

De tjänster vi samlar under Netsecure CDC™ är:

  • Netsecure SOC™
  • Redteam
  • Blueteam
  • CSIRT

Netsecure SOC™

Netsecure SOC™ (Security Operations Center) som är en del av vår CDC (Cyber Defense Center) kombinerar ledande incidenthanteringsverktyg och dedikerad säkerhetskompetens med certifierad personal med expertkompetens. Det ger er en tjänst som kan identifiera hot och hantera risker för att skydda er verksamhet.

Vi ger din organisation möjligheten att arbeta med säkerhetsincidenter på ett mer effektivt och kontrollerat sätt. Med avancerade sammansättningar av loggar skapar vi oss en helhetsbild av ett kommunikationsflöde eller beteende för att upptäcka, kategorisera och larma dygnet runt, året om.

I Netsecure SOC™ sammanställs era säkerhetsloggar och görs tillgängliga på ett tydligt och strukturerat sätt. Våra kunniga analytiker övervakar kontinuerligt loggarna och kan på så sätt snabbt upptäcka en incident och ge er rätt beslutsunderlag för att ta ett effektivt beslut om åtgärder.

Redteam

Våra penetrationstestare ser över er faktiska säkerhet och kommer med förslag om hur den kan förbättras.

Efter genomförd penetrationstest får ni en rapport och en rapportgenomgång med en av våra experter som också ger er sina rekommendationer. Ni kan om så önskas få ett certifikat på att ni genomfört testet och, om det är relevant, att ni åtgärdat brister.

Blueteam

Omvärldsbevakar, skyddar, kontrollerar uppdateringsnivåer och ser till att allt är korrekt inställt på er utrustning.

CSIRT

Netsecure CSIRT™ (Cyber Security Incident Response Team) erbjuder ett heltäckande stöd vid allvarliga incidenter.

Allt från experter inom infrastruktur och nätverk till cybersäkerhet och kommunikation samt erforderlig juridik. Om attacken sker så kan vår CSIRT komma in och hjälpa er att komma tillbaks till vardagen på ett snabbt och säkert sätt. Vi kontrollerar vad som har hänt, för att sedan rensa bort attackerarna och återställa data.

Inom ramen för cybersäkerhet har vi givetvis våra experter inom IT-forensik och penetrationstestare från vårt Redteam.

När det kommer till kommunikation och juridik så är det frågor som rätt hanterat kan begränsa annan skada än den rent tekniska. Vi bistår med kompetens i hur ni kan hantera avtalsfrågor kopplat till incidenten samt hur ni kan kommunicera det till dem det berör.

Cyberattacker är idag inte enbart en fråga för IT-avdelningen utan något som berör hela organisationen och dess kunder, leverantörer och ägare.

Denna hemsida lagrar cookies för att få statistik över användningen av vår hemsida och för att anpassa din användarupplevelse. Vi och våra partners behandlar data för att utveckla och förbättra produkter, grundläggande annonser, annonsmätning, personanpassad annonsprofil, visning, person anpassat innehåll, innehållsmätning, målgruppsinsikter, exakta uppgifter om geografisk positionering och identifiering via skanning av enheten. Cookies kan också användas i samband med marknadsföring av våra tjänster. Läs mer.

Acceptera

Hantera