Leverantörer

Vi har aktivt valt ut de leverantörer som vi jobbar med och på vars teknologi vi är experter. Gemensamt bland de vi valt att jobba med är att de är världsledande inom sitt område samt att de bidrar till att branschen utvecklas. Om vi skall kunna ligga i framkant så måste våra produktparters också ligga där.

Netsecure leverantör - Fortinet

Netsecures grundare kommer närmast ifrån Fortinet Sverige, och har sedan 2005 arbetat med både tekniken och de lösningar som Fortinet erbjuder. Vi har genomfört installationer hos små och stora företag som täcker stora delar av produktutbudet. FortiGate brandväggar (NGFW) är den primära produkten, men under senare år har vi levererat Fortinet-lösningar inom DDoS-skydd, säkra trådlösa nätverk, logghantering (SIEM), AntiSpam (FortiMail) och två-faktorsautenticering.

Netsecure leverantör - Fortinet

För att upptäcka informationsläckage, policybrytande beteende och få ett mer djupgående säkerhetsverktyg använder vi oss av AVA Unified Security som leverantör och samarbetspartner. Deras unika maskininlärning av användarbeteenden med möjligheter till deep visibility av informationsflöden i och utanför en organisation ger ett stort mervärde för vårt huvudfokus, säkerheten. AVA Unified Security arbetar för att skydda det som är viktigt, både er organisations information och era anställda.

Netsecure leverantör - Fortinet

Med hjälp av Barracudas produkter och tjänsteutbud så kan vi se till att våra kunder har rätt nivå av säkerhet på såväl molntjänster som traditionell IT - utrustning. Genom samarbetet mellan Barracuda och Netsecure så kan vi erbjuda exempelvis cloud-to-cloud backup, spear phising - skydd (baserat på maskininlärning) eller simulering av spam och därmed utbildning av personal.

Netsecure leverantör - Fortinet

Rapid7’s omfattande säkerhetsarsenal i form av Insight -plattformen ger ett brett spektrum av lösningar för molnsäkerhet, riskhantering av sårbarheter, hotdetektering och respons samt hotinformation med businesskontext. Deras marknadsledande lösningar i kombination med sin strategiska expertis och kraftfulla plattform ger beskyddare allt de behöver för att enkelt skydda sina miljöer

Netsecure leverantör - Fortinet

SentinelOne levererar autonomt ändpunktsskydd genom en enda agent som automatiskt förhindrar, detekterar och spårar alla attacker oberoende var ifrån de kommer. S1-plattformen är konstruerad så att den är extremt enkel att använda. Dessutom sparar kunderna tid genom att tillämpa plattformens AI som automatiskt eliminerar hot i realtid både lokalt och i molnet. Det är den enda lösning som ger fullständig synlighet över nätverk direkt från slutpunkten.

Netsecure leverantör - ZeroFox

ZeroFOX ger företag skydd, intelligens och störningar för att ta bort externa hot mot varumärken, människor, tillgångar och data över den offentliga attackytan i en, heltäckande plattform. ZeroFOX kombinerar avancerad AI, mänskliga expertunderrättelsetjänster för att upptäcka och analysera komplexa, riktade hot och automatiserade störningstjänster för att neutralisera angriparens infrastruktur.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.