Leverantörer

Vi har aktivt valt ut de leverantörer som vi jobbar med och på vars teknologi vi är experter. Gemensamt bland de vi valt att jobba med är att de är världsledande inom sitt område samt att de bidrar till att branschen utvecklas. Om vi skall kunna ligga i framkant så måste våra produktparters också ligga där.

Netsecure leverantör - Fortinet

Netsecures grundare kommer närmast ifrån Fortinet Sverige, och har sedan 2005 arbetat med både tekniken och de lösningar som Fortinet erbjuder. Vi har genomfört installationer hos små och stora företag som täcker stora delar av produktutbudet. FortiGate brandväggar (NGFW) är den primära produkten, men under senare år har vi levererat Fortinet-lösningar inom DDoS-skydd, säkra trådlösa nätverk, logghantering (SIEM), AntiSpam (FortiMail) och två-faktorsautenticering.

Läs mer om Fortinet →

Netsecure leverantör - Next

Next DLP hjälper organisationer att upptäcka risker, utbilda anställda, tillämpa policyer och förhindra dataförlust. Dess flaggskeppslösning för dataförlustskydd, Reveal Cloud, är inriktad på 90 % av cyberattacker som involverar en mänsklig attackvektor och som inte har stoppats av traditionella säkerhetslösningar. Next DLP är en mänskligt centrerad lösning som lär sig, anpassar sig till och stärker den enskilda användaren. Oavsett om medarbetaren arbetar på företagets nätverk eller hemma, kan Next DLP förstå ostrukturerad data över plattformar, verktyg och nätverk för att få en helhetsbild av hur normalt beteende ser ut och identifiera skadliga handlingar.

Netsecure leverantör - Fortinet

Mer än 200 000 globala kunder litar på att Barracuda skyddar sina anställda, data och applikationer från ett brett spektrum av hot. Barracuda tillhandahåller enkla, heltäckande och prisvärda lösningar för e-postskydd, applikations- och molnsäkerhet, nätverkssäkerhet och dataskydd. De utvecklas ständigt för att leverera morgondagens säkerhetsteknik, idag.

Netsecure leverantör - Fortinet

Rapid7’s omfattande säkerhetsarsenal i form av Insight -plattformen ger ett brett spektrum av lösningar för molnsäkerhet, riskhantering av sårbarheter, hotdetektering och respons samt hotinformation med businesskontext. Deras marknadsledande lösningar i kombination med sin strategiska expertis och kraftfulla plattform ger beskyddare allt de behöver för att enkelt skydda sina miljöer

Netsecure leverantör - Fortinet

SentinelOne levererar autonomt ändpunktsskydd genom en enda agent som automatiskt förhindrar, detekterar och spårar alla attacker oberoende var ifrån de kommer. S1-plattformen är konstruerad så att den är extremt enkel att använda. Dessutom sparar kunderna tid genom att tillämpa plattformens AI som automatiskt eliminerar hot i realtid både lokalt och i molnet. Det är den enda lösning som ger fullständig synlighet över nätverk direkt från slutpunkten.

Netsecure leverantör - ZeroFox

ZeroFOX ger företag skydd, intelligens och störningar för att ta bort externa hot mot varumärken, människor, tillgångar och data över den offentliga attackytan i en, heltäckande plattform. ZeroFOX kombinerar avancerad AI, mänskliga expertunderrättelsetjänster för att upptäcka och analysera komplexa, riktade hot och automatiserade störningstjänster för att neutralisera angriparens infrastruktur.

Netsecure leverantör - Fortinet

Med hjälp av smarta kameror från Ava Awere hjälper du ditt säkerhetsteam att fokusera på det som verkligen betyder något – att skydda ditt företag och din personal, undersöka händelser snabbare och smartare samt förbättra operativa insikter. Ava Aware’s marknadsledande smarta kameror erbjuder enkelhet och flexibilitet i en molnplattform samtidigt som den ger en kraftfull och proaktiv säkerhet med hjälp av smart AI-funktionalitet. Ava erbjuder även lokala- och hybridinstallationer.

Denna hemsida lagrar cookies för att få statistik över användningen av vår hemsida och för att anpassa din användarupplevelse. Vi och våra partners behandlar data för att utveckla och förbättra produkter, grundläggande annonser, annonsmätning, personanpassad annonsprofil, visning, person anpassat innehåll, innehållsmätning, målgruppsinsikter, exakta uppgifter om geografisk positionering och identifiering via skanning av enheten. Cookies kan också användas i samband med marknadsföring av våra tjänster. Läs mer.

Acceptera

Hantera